Weboldal, Webáruház Karbantartás

Weboldal, Webáruház rendszeres, stresszmentes karbantartási szolgáltatás, akár napi 1 automatás kávé áráért!

Mi az a WordPress Weboldal?

A WordPress egy PHP alapú, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, másnéven CMS. Adatbáziskezelésre MySQL-t használ. Alapvetően blogrendszernek hozták létre, mára viszont a teljes web több, mint 35% WordPress alapon fut. Épp emiatt hatalmas rá a kereslet is, így rengeteg fejlesztő cég ír hozzá különböző funkcionalitású bővítményeket.

weboldal_webshop_keszites_arak_rmwebstudio_woocommerce_wordpressweboldalkeszitestanfolyam
wordpressweboldalkeszites_Wordpress_Weboldal_keszites_WordpressWeboldalKészítés

Mire használható egy WordPress Weboldal?

WordPress weboldallal az magyar KKV szektor 95%-át ki lehet szolgálni, ugyanis rendkívül sokrétű. Legyen szó céges weboldalról, webáruházról / webshopról vagy online magazinról. A wordpressen weboldal készítési költsége jellemzően jóval kedvezőbb, mint ha az egyedi fejlesztésű weboldal készítésről beszélnénk. Ettől függetlenül egy profin elkészített WordPress weboldal kompromisszum nélkül ki fogja tudni szolgálni vállalkozásod igényeit.

A WordPress Weboldal Előnyei

Bővíthetőség

A WordPress Weboldal készítés legnagyobb előnye, hogy rendkívül sok cég fejleszt hozzá különböző funkciókat betöltő bővítményeket. Rendszerint a felmerülő funkcionális igényekre már van kész megoldás. Ezzel a wordpress weboldal készítés ideje drasztikusan csökken, ezáltal a költségek is.

Kezelhetőség

Lévén, hogy a WordPress egy tartalomkezelő rendszer, így arra hivatott, hogy megkönnyítse a weboldalunkon található tartalmak módosítását, cseréjét vagy új tartalmak létrehozását. Amint a WordPress weboldal elkészült, annak a kezelési szinte egy Word dokumentum szerkesztésével ér fel.

Ingyenes

A WordPress, mint rendszer ingyenesen használható, illetve rengeteg sablon és bővítmény érhető el hozzá teljesen ingyenesen is. Ha van időd és kapacitásod, apró induló költséggel el tudod készíteni a saját WordPress Weboldalad, aminek sablontól függően jóval komolyabb hatása lesz.

WordPress Weboldal, Webáruház készítés - 100% garanciával, akár 1 héten belül

Nincs kedved foglalkozni WordPress Weboldalad elkészítésével? Nincs időd elkészíteni a saját wordpress weboldalad? Nem gond, szervezd ki!
Eddig több, mint 250 cég WordPress weboldalán dolgozhattunk.

Referenciáink rendkívül színes iparágakból származnak. Legyen szó Onlyfans ügynökségről, Kriptovaluta weboldalról, építőipari weboldalról, duguláselhárító weboldalról, könyvelőiroda weboldalról, Mi tudunk Neked segíteni!

WordPress Weboldal Készítés

Kompromisszumok nélkül!

Profi sablonok

Leteszteltük és kiválogattuk a legjobb minőségű WordPress sablonokat. Így csak ezeket javasoljuk Neked.

Kiváló minőség

Több éves szakmai tapasztalat után kijelenthetjük, hogy csak a legkiválóbb minőséggel tudunk szolgálni.

Mobilon is jól mutat

Ma már teljesen egyértelmű, hogy minden általunk elkészített WordPresses Weboldal telefonon és tableten is működjön megfelelően.

Könnyű kezelés

Lévén, hogy egy WordPress Weboldal kezelőfelülete könnyen kezelhető, így Neked sem lesz ezzel problémád.

Átgondolt megjelenés

Az általunk készített WordPress Weboldalak tervezésekor fontos szerepet játszik, hogy értékesítési szempontból is jól legyen felépítve.

Kedvező ár

Az egyedi fejlesztés több millió forint és a legtöbb cég számára teljesen felesleges kiadás. Egy WordPress Weboldalennek a töredékéből megoldható.

Betanítás

Bár a rendszer kezelése egyszerű, ügyfeleink számára online vagy személyesen megmutatjuk a WordPress használatát.

Optimalizált

A keresőoptimalizálás napjainkban az egyik legfontosabb WordPress funkció. Ehhez biztosítunk mi csomagtól függően szolgáltatást.

Bővíthető

A WordPress Weboldalakhoz tartozik több, mint 50.000 ingyenesen használható bővítmény, tehát a továbbfejlesztéssel nem lesz gond!

Legyél Te a következő siker-sztorink!

WordPress Weboldal Készítés Referenciáink

Pár cég, akiknek sikeresen el tudtuk készíteni WordPress Weboldaluk. Nekik bevált, tény minket Te is próbára!

weboldal készítés_weboldalkeszites_rmwebstudio

Coccinelle Pilates

weboldal készítés_weboldalkeszites_rmwebstudio

Vouge Building

weboldal készítés_weboldalkeszites_rmwebstudio

AVAX Hungary

weboldal készítés_weboldalkeszites_rmwebstudio

AIROSD Magyarország

weboldal készítés_weboldalkeszites_rmwebstudio

Active Pilates

weboldal készítés_weboldalkeszites_rmwebstudio

Redőnyexpert.hu

Miért velünk készítsd el wordpress weboldalad?

Szakmai tapasztalat & Sokszínüség

A 2019-es indulás óta több, mint 220 cégnek, összesen több, mint 440 projektben tudtunk segíteni online jelenlétének javításában. Ennek legfőbb része a WordPress Weboldaluk elkészítése volt.

Büszkék vagyunk az elvégzett munkák sokszínűségére, amik között volt: Építőipari céges weboldal, kriptovaluta wordpress weboldal, könyvelőiroda, onlyfans ügynökség és még sorolhatnánk. Minket már nem igazán lehet meglepni.

Feszengés mentes közös munka

Hiszünk abban, hogy hatékonyan csak úgy lehet együtt dolgozni, ha kellemes hangulat van a felek között.

Egy területen nem fér bele a lazaság, az pedig az elkészített és átadott WordPress-es oldal minősége. 

Digitálisan naprakészek vagyunk

Követjük a legújabb digitális trendeket és folyamatosan képezzük magunkat.

Épp ezért biztosíthatunk, hogy a legfrissebb technológiákkal készítjük el a wordpress weboldalad.

Villámgyors WordPress Weboldal elkészítési idő

Precízen, de rövid határidőkkel dolgozunk. WordPress weboldalt akár 4, webshopot pedig akár 10 munkanap alatt átadjuk. 
Szeretnénk, ha a befektetett weboldal készítési költséged a lehető leggyorsabban termelné vissza magát!

WordPress Weboldal Készítés utáni support

Céges weboldalad akkor tud igazán pénzt termelni, ha hadba fogható az év minden napjában és órájában. Egyszerűen nem fér bele, hogy az oldalad akár csak órákra ne működjön. Pont ezért van egy WordPress Weboldal Karbantartás szolgáltatásunk.

Kiváló WordPress weboldalakat készítünk

Nagyképűségnek tűnhet ugyan, de minden esetben törekszünk arra, hogy az átadott weboldal minősége toronymagasan a legjobbak közé repítse tulajdonosát, azaz az ügyfeleinket. Ebből Te is profitálsz, Nekünk pedig jobb referenciáink lesznek.

Rólunk, számokban

220+

Elégedett ügyfél

442+

Sikeres projekt

1000+

Kávé évente

Gyakran Ismételt Kérdések

Nos, erre nem lehet egyszerűen válaszolni. Minden cég más-más igényekkel keres meg minket. Egy céges WordPress Weboldal készítés árazását tekintve figyelembe kell venni a funkcionális igényeket, és a rendelkezésre álló időt is.

Egy kifejezetten egyszerű céges WordPress oldal piaci ára 200.000Ft-tól indul, a webshopok esetén pedig 450.000Ft-tól érdemes kalkulálni. Ez persze közel sem reprezentatív, mivel minden wordpress weboldal készítésére egyéni árajánlatot adunk. Úgy érzed tudnánk együtt dolgozni? Keress Minket bátran!

Egy egyszerűnek mondható céges WordPress Weboldal elkészítéséhez átlagosan 1-2 hétre van szükség. Átlagosan ez egy főoldalt és 4-5 aloldalt jelent.

Amennyiben ennél több információt kell megjeleníteni, illetve több a funkcionális igény, ez meg tudja növelni a wordpress weboldal készítési idejét. Nyilván specifikációtól függ főként, de ebben az esetben már 2-3 hétre lehet számítani.

Egy WordPress-es Webshop (WooCommerce) elkészítése szintén függ az igényektől. Pl.: online számlázóprogram összekötés, online fizetés integráció, marketing funkciók (kosárelhagyás figyelmeztető, popupok), többnyelvűség és több valutafizetési igény. Átlagosan egy WordPress alapokon futó WooCommerce-s webáruház elkészítéséhez 3-5 hétre van szükség.

A témáról írtunk bővebben, ezt itt tudod megtekinteni.

Nagyon gyakran felmerül kérdésként, hogy a WordPress, mint tartalomkezelő rendszer, biztonságos-e. Nyílt forráskódú és közkedvelt CMS rendszer révén, sajnos a hackerek körében is kedvelt. Viszont, és ez egy határozott viszont, amennyiben megfelelő körültekintéssel választjuk ki a WordPress Weboldalunk sablonját, a hozzá tartozó bővítményeket és a fejlesztőnket, akkor nem kell aggódnod.

Az egyik legfontosabb tétele a biztonságnak a megfelelő WordPress sablon és a weboldalhoz tartozó bővítmények.

Rengeteg időt, pénzt és energiát áldozunk arra, hogy felkutassuk a megfelelően összerakott sablonokat, amiket aztán nyugodt szívvel tudjunk ajánlani ügyfeleink részére. Ezek szinte kivétel nélkül prémium sablonok, amiket nagymúltú és jó hírnevű fejlesztő cégek adnak ki. Ezt rendszeresen frissítik, a biztonsági réseket betömik és folyamatosan igazítják az aktuális programozási trendekhez.

Ez szintén elmondható az általunk készített wordpress weboldalakon használt bővítményekre is. A legtöbb ismert bővítményhez van lifetime ügynökségi licenszünk, viszont folyamatosan felülvizsgáljuk, jelent-e meg új bővítmény a piacon, amit ügyfeleink weboldalain fel tudunk-e használni.

A WordPress Weboldalad megjelenésének csak a fantáziád szab határt. Vannak előre elkészített sablonok, amik közül választhatsz, ezeket tudjuk kombinálni is, illetve 100%-osan egyedi dizájnt is tudunk készíteni. A dizájn akár mással is elkészíttetheted, mi kész tervekből is tudunk dolgozni.

A WordPress kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát.  A különböző menüpontok logikusan vannak strukturálva.

Így egy-két kattintással elérjük  a weboldalon található tartalmaink módosítását, blogposzt feltöltést, szerkeztés, weboldalon található menüsor szerkesztését. Dedikált helyet kapnak a feltöltött fájlok, képek. Ezeket a képeket egyébként a rendszer engedi szerkeszteni, de azért a piacvezető Canva-tól nagyon messze van.

Mindezt akár egy telefon vagy tablet segítségével, bárhonnan.

Abszolút, bármikor bővíthető. Gyakran szoktuk is javasolni ügyfeleinknek, hogy első körbe egy egyszerűbb oldallal induljanak és amikor már elkezdett árbevételt termelni a weboldal, utána tudjuk még „reszelgetni”. Ez bár ellentétes a rövidtávú céljainkkal, de hosszútávon jobban jár az ügyfél, illetve Mi is. 🙂

A rendszer ilyen szempontból nagyon rugalmas. Kezdhetünk egy egyszerű céges bemutatkozó oldallal később pedig többnyelvesítjük, felugró ablakokat tudunk hozzátenni, integrálhatunk hozzá webshop modult is és egyéb marketing szempontból hasznos módosítást végezhetünk el.

Abszolút, bármikor bővíthető. Gyakran szoktuk is javasolni ügyfeleinknek, hogy első körbe egy egyszerűbb oldallal induljanak és amikor már elkezdett árbevételt termelni a weboldal, utána tudjuk még „reszelgetni”. Ez bár ellentétes a rövidtávú céljainkkal, de hosszútávon jobban jár az ügyfél, illetve Mi is. 🙂

A rendszer ilyen szempontból nagyon rugalmas. Kezdhetünk egy egyszerű céges bemutatkozó oldallal később pedig többnyelvesítjük, felugró ablakokat tudunk hozzátenni, integrálhatunk hozzá webshop modult is és egyéb marketing szempontból hasznos módosítást végezhetünk el.