Rólunk

Kik vagyunk?

Legfőképpen jómagam, Roska Máté. Ezen kívül a teljes körű kiszolgálás érdekében kapcsolatban vagyok a saját területükön kiemelkedő szakemberekkel. Legyen szó grafikusról, online marketingesről, szövegíróról és még sorolhatnám. Ez megkönnyíti a Te helyzeted, mivel a hosszas keresgélést, hogy a tökéletes kivitelezőt megtaláld, Én már megtettem.

Amikkel foglalkozunk

A közös munka 6 lépésben

01.

Megkeresés

Tájékozódsz a lehetőségeidről és megtalálod a szimpatikus kivitelezőt erre a feladatra. Valószínüleg Facebook vagy Google hirdetés alapján kerültél erre az oldalra is.

02.

Díjmentes konzultáció

Jelentkezz egy díjmentes konzultációra, ami során pontosítjuk az igényeket, hogy a lehető legjobb személyreszabott ajánlatot kaphasd meg.

03.

Árajánlat

Kapsz egy részletes ajánlatot, ami a tételeket tekintve megegyezik az igényeiddel. Innen Neked kell eldöntened, hogy velünk kezded-e a közös munkát.

04.

Ötletelés és tervezés

Ez már az a fázis, amikor a tényleges munka elkezdődik. A legtöbb kapcsolattartásra ilyenkor van szükség a zökkenőmentes haladás érdekében.

05.

Fejlesztés

Ez a szakasz a legösszetettebb és leghosszabb. Az honlapod összetettségétől függően lehet 1 hét is, de akár 1-2 hónap.

06.

Tesztelés és átadás

A fejlesztési folyamat lezárult. Kezdődhet az tesztelés. Amennyiben mindent rendben találtunk, az oldal átadásra kerül és elkezdődhet annak hirdetése.

Mire számíthatsz a weboldalad átadása után?

Villámgyors betöltési idő

A mai rohanó világban a felhasználók nagy része nem várja meg az oldal betöltését, ha az meghaladja a 4 másodpercet. Ez hatalmas veszteséget tud jelenteni hosszútávon, így kiemelten fontos a weboldalunk sebessége.

Egy honlap, amire büszke vagy

Kevés jobb érzés van annál, amikor weboldalad fejlesztése révén több potenciális ügyfélhez és vásárlóhoz jutsz el, de egy biztos jobb. Mégpedig, ha a konkurencia számára felkerülsz vele a térképre és tényező leszel!

Modern, reszponzív megjelenés

Unod már, hogy a weboldalad nem tükrözi a jelenlegi arculatod? Még az is lehet, hogy nem mobilbarát, ugye? Na, ilyen élményed nem lesz a közös munka során.

Rólunk, számokban

220+

Elégedett ügyfél

442+

Sikeres projekt

1000+

Kávé évente