Kérj ajánlatot

Úgy érzed, tudnánk együtt dolgozni? Töltsd ki az űrlapot egy díjmentes konzultációért, ami alapján pontosabb, személyreszabott ajánlatot kapsz.

Megszólítás (Opcionális)

Adatvédelem

Helyszín

Magyarország

Akik már engem válaszottak

Pár frissebb referenciám

weboldal_webaruhaz_keszites_rmwebstudio
weboldal_webaruhaz_keszites_rmwebstudio
weboldal_webaruhaz_keszites_rmwebstudio

Mire számíthatsz a weboldalad átadása után?

Villámgyors betöltési idő

A mai rohanó világban a felhasználók nagy része nem várja meg az oldal betöltését, ha az meghaladja a 4 másodpercet. Ez hatalmas veszteséget tud jelenteni hosszútávon, így kiemelten fontos a weboldalunk sebessége.

Egy honlap, amire büszke vagy

Kevés jobb érzés van annál, amikor weboldalad fejlesztése révén több potenciális ügyfélhez és vásárlóhoz jutsz el, de egy biztos jobb. Mégpedig, ha a konkurencia számára felkerülsz vele a térképre és tényező leszel! 

Modern, reszponzív megjelenés

Unod már, hogy a weboldalad nem tükrözi a jelenlegi arculatod? Még az is lehet, hogy nem mobilbarát, ugye? Na, ilyen élményed nem lesz a közös munka során.

Ügyfélvélemények

Összeszedtem pár sort azoktól, akikkel már dolgoztam együtt. ✍️

“A gondolkodás nélküli vélemény a legőszintébb.”

Varga Dániel

Gyors, kreatív! Minden elképzelésre talál megoldást! Gyakorlatilag az első telefonbeszélgetésünk után 10 nappal már kész is volt az új weboldalam! Nagyon szépen köszönöm a közös munkát!

Egy megfizethető es modern weboldalt szerettem volna frissen indult vállalkozasomnak és ebben nagyszerű partnert találtam Máté személyében. Megbízható, stabilan működő oldalt kaptam, mely teljesen megfelel az elvárásaimnak. Ügyfeleimnek is nagyon tetszik. Csak ajánlani tudom!

Roska Mátét 2020. tavaszán kérte fel a Civil Zöldítők Egyesülete a frissen alakult szervezet első honlapjának elkészítésére. Alacsony költségvetésű, mégis megnyerő honlapot szerettünk volna. Máté az első megkereséstől kezdve mindig rendelkezésre állt, kreatív ötleteivel segítette a honlap létrejöttét, megkereséseinkre legtöbbször 24 órán belül reagált. Nagyon elégedettek vagyunk az együttműködéssel és tudjuk, hogy ha bármi segítségre lenne szükségünk a jövőben, Mátéra mindig számíthatunk.

Nagyon igényes és precíz weboldalakat készít. Segítőkész, rugalmas és mindenki elképzelését meg tudja valósítani.

-Pipó Melinda

Korábbi honlapunk az első perctől nem azt adta, amit vártunk tőle. Ez annak köszönhető, hogy a fejlesztő nem értette a megrendelő igényét. A helyzet az idő múlásával csak romlott. Az oldal egyre kezelhetetlenebbé vált, ezért a változtatás mellett döntöttünk. Ekkor találkoztam Mátéval. Egyből éreztem, megtaláltam azt, akire szükségem van. Amit vártam: letisztult, egyszerű, minimalista design, könnyen áttekinthető szerkezet, néhány egyedi tartalmi elemmel. Máté elsőre megértette, pillanatok alatt elkészítette az alapokat. A tartalmat aztán már közösen töltöttük fel. Bármit kértem, azonnal átlátta a kérdést és percek alatt megoldotta akkor is, ha módosítást kellet végrehajtani, de kisebb működési hibák esetén is. Az ajánlata precíz, pontos és igen kedvező volt, menet közben nem változott. A végrehajtás nem pontosan az én elvárásaim alapján történt, ugyanis sokkal hamarabb készült el a végleges verzió, mint arra számítottam. De ami még ezen kívül is nagyon fontos. Egy végtelenül szimpatikus, kedves fiú, akivel öröm együtt dolgozni. Nyugodt szívvel tudom bárkinek ajánlani, remélem, munkakapcsolatunk hosszú távon fennmarad!

Profizmus, rugalmasság, korrekt ár, és nem utolsó sorban segítőkész hozzáállás.

Scroll to Top