WordPress Weboldal Készítés – Tudnivaló 2024-ban

WordPress Weboldal készítés konyhanyelven, tehát ezt akkor is megérted, ha nincs komolyabb tapasztalatod weboldal készítés terén. Mi az a WordPress? Mikor és kinek ajánlott a WordPress? Mik a WordPress-es weboldal előnyei és hátrányai? Érdemes szakemberre bíznod a wordpress weboldalad elkészítését vagy magadnak is meg tudod csinálni? Ezeket mind fogjuk érinteni.

Wordpress weboldal, webáruház készítés

Profira bíznád?

Te magad csinálnád?

Mi az a WordPress?

A WordPress egy nyílt forráskódú, PHP-alapú tartalomkezelő (CMS) és blog-rendszer. A MySQL adatbáziskezelőt használja adattárolásra. A GPL feltételei szerint használható és terjeszthető.

Rendben, de mit jelent ez a gyakorlatban?

A WordPress egy ingyenesen letölthető tartalomkezelő rendszer, ami révén, hogy nyílt forráskódú, rengeteg funkció van hozzá lefejlesztve. Ennek a nagy előnye, hogy a fejlesztési idő és költség az esetek nagy részében a töredéke egy teljesen egyedi fejlesztésnek.

Blogposztok, amik még érdekelhetnek

reszponzivweboldalkeszites-reszponziv_weboldal_keszites
Reszponzív Weboldal Készítés

Reszponzív Weboldal Készítés Infók és Árak 2024-ben

A reszponzív weboldal készítés egy olyan módszer, amelynek segítségével a weboldalak automatikusan alkalmazkodnak a különböző eszközök képernyőméretéhez és felbontásához. A reszponzív weboldalak előnyei közé tartozik,

Tovább olvasom »
wprocketbeallitasa_wprocketbeállítás_wprocket_rmwebstudio_wordpressweboldalkeszites
Sebességoptimalizálás

WP Rocket telepítése és beállítása

A WP Rocket egy népszerű és hatékony gyorsítótár-bővítmény az elkészült WordPress weboldalakhoz. A WP Rocket segítségével javíthatod weboldalad sebességét és teljesítményét, valamint csökkentheti a szerver

Tovább olvasom »

Várj! Még ne lépj ki, csak egy perc az egész.

Könnyen elképzelhető, hogy megtaláltad a céged számára tökéletes kivitelezőt. Kérj ingyenes visszahívást.