Weboldal Karbantartás Infók és Árak 2024-ben

A weboldal karbantartás egy kiemelkedően fontos feladat, amely biztosítja, hogy a honlapunk mindig naprakész, biztonságos és hibamentes legyen. Egy jól karbantartott weboldal nemcsak a látogatók, hanem a keresők számára is vonzóbb, így növelheti a forgalmat és a konverziót. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, hogy milyen lépéseket érdemes tenni a weboldal karbantartásához, és milyen előnyökkel jár ez a folyamat.

Weboldal, Webáruház Karbantartás

Mi mindig egyedi árajánlatot adunk a weboldal karbantartására, amely tükrözi a weboldal sajátosságait és a megrendelő elvárásait. Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerülne a weboldal karbantartása, akkor kérj tőlünk ingyenes árajánlatot, hamarosan elküldjük a részleteket.

A weboldal karbantartás legfontosabb elemei a következők:

 • Biztonsági mentések: A frissítések előtt érdemes az aktuális állapotot elmenteni – így ha valami rosszul sül el, visszaállíthatjuk. A biztonsági mentések segítenek megelőzni az adatvesztést, a hackertámadásokat és a szerverhibákat. A mentéseket rendszeresen, lehetőleg automatikusan kell elvégezni, és több helyen is tárolni.
 • Rendszeres frissítések (motor, téma, bővítmények): Elengedhetetlenek a honlap hosszútávú, biztonságos, hibáktól mentes működéséhez. A frissítések javítják a teljesítményt, a kompatibilitást, a biztonságot és a funkcionalitást. A frissítések előtt mindig ellenőrizzük, hogy a motor, a téma és a bővítmények összhangban vannak-e egymással, és hogy nem okoznak-e konfliktust vagy hibát.
 • Biztonsági felügyelet és védelmi vonal: Gyanús látogatók kiszűrése, IP cím blokkolás, riasztások, biztonsági vizsgálatok. A weboldal karbantartás része a honlap védelme a külső fenyegetésekkel szemben, mint például a vírusok, a kémprogramok, a spam, a DDoS támadások, a feltörések, a zsarolóvírusok, stb. A biztonsági felügyelet és a védelmi vonal segít megakadályozni, hogy a weboldalunk károsodjon, vagy rosszindulatú tevékenységet folytasson.

További elemek, amelyeket érdemes figyelembe venni a honlap karbantartás során

 • Tartalom frissítése: A honlapunkon megjelenített tartalomnak mindig valós és aktuális információkat kell tartalmaznia, hogy látogatóink elégedettek legyenek, és visszatérjenek. A tartalom frissítése magában foglalja a szövegek, a képek, a videók, a linkek, a termékek, a szolgáltatások, a hírek, a blogbejegyzések, stb. ellenőrzését és módosítását. A tartalom frissítése javítja a weboldal relevanciáját, hasznosságát és hitelességét.
 • SEO optimalizálás: A honlap karbantartás során fontos figyelni a keresőoptimalizálásra is, amely segít abban, hogy a honlapunk jobb helyezést érjen el a keresőkben, és több látogatót vonzzon. A SEO optimalizálás magában foglalja a kulcsszavak, a címek, a meta leírások, a URL-ek, a képek, a strukturált adatok, a sebesség, a mobilbarát dizájn, a belső és külső linkek, a hibák, a duplikált tartalom, stb. ellenőrzését és javítását. A SEO optimalizálás növeli a weboldal láthatóságát, forgalmát és konverzióját.
 • Analitika és mérések: A weblap karbantartás során hasznos lehet nyomon követni a honlapunk teljesítményét, látogatottságát, viselkedését, forrásait, céljait, stb. A webanalitika és a mérések segítenek abban, hogy megismerjük a látogatóinkat, a célközönségünket, az igényeiket, a problémáikat, a preferenciáikat, stb. A webanalitika és a mérések segítenek abban, hogy optimalizáljuk a weboldalunkat, és javítsuk az eredményeinket.

A karbantartás előnyei

 • Megbízhatóbb és biztonságosabb weboldal: A honlap karbantartás csökkenti a kockázatot, hogy a honlapunk leálljon, megsérüljön, vagy veszélyeztesse a látogatóinkat. A weboldal karbantartás segít megőrizni a weboldalunk integritását, hírnevét és bizalmát.
 • Jobb felhasználói élmény: A weblap karbantartás javítja a weboldalunk sebességét, funkcionalitását, dizájnját, tartalmát, stb. A karbantartás segít abban, hogy a látogatóink elégedettek legyenek, és visszatérjenek. A honlap karbantartás segít abban, hogy kiemelkedjünk a versenytársaink közül, és lojális ügyfeleket szerezzünk.
 • Jobb keresőpozíció: A weboldal karbantartás segít abban, hogy a honlapunk megfeleljen a keresők (Google, Bing) elvárásainak, és jobb helyezést érjen el a találati listákon. A weboldal karbantartás segít abban, hogy több látogatót vonzzunk, és növeljük a weboldalunk hatékonyságát.

Összefoglalva, a weboldal karbantartás egy olyan folyamat, amelynek célja, hogy a honlapunk mindig naprakész, biztonságos és hibamentes legyen. A weboldal karbantartás nemcsak a látogatók, hanem a keresők számára is vonzóbbá teszi a weboldalunkat, így növeli a forgalmat és a konverziót. A weboldal karbantartás egy befektetés, amely megtérül a hosszú távon.

Ha Te is szeretnéd, hogy a weboldalad hosszútávon optimálisan és megbízhatóan működjön, és elérje célját, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egy ingyenes árajánlatot a weboldal karbantartására.

weboldal karbantartás_weboldalkarbantartas_weboldal_karbantartas

Weboldal Karbantartás Árak 2023-ben

A weboldal karbantartás ára függ a weboldal típusától, méretétől, komplexitásától, igényeitől, stb. Általában a weboldal karbantartás ára havonta 10 000 és 50 000 forint között mozog, de ez változhat a konkrét feladatoktól és a megállapodástól.

TOP 5 érv a rendszeres weboldal karbantartás mellett

A wordpress weboldal karbantartása számos előnnyel jár, amiket érdemes figyelembe venni. Néhány ok, amiért érdemes karbantartani a wordpress weboldalt:

 1. Megelőzheted a hibákat, a biztonsági réseket és a lassulást, ami javítja a weboldalad teljesítményét és stabilitását.
 2. Naprakész maradhatsz a legújabb technológiákkal, trendekkel és felhasználói igényekkel, ami növeli a weboldalad vonzerejét és hasznosságát.
 3. Testreszabhatod a weboldalad kinézetét és funkcionalitását a prémium sablonok és bővítmények segítségével, ami kiemeli a weboldalad egyediségét és profizmusát.
 4. Biztonsági mentést készíthetsz a weboldaladról, ami segít visszaállítani az adataidat, ha valami baj történne.
 5. Takaríthatod az adatbázisodat, ami csökkenti a tárhely és a sávszélesség igényét, ami spórolhat a költségeiden.

Weboldal, Webáruház Karbantartás

Mi mindig egyedi árajánlatot adunk a weboldal karbantartására, amely tükrözi a weboldal sajátosságait és a megrendelő elvárásait. Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerülne a weboldal karbantartása, akkor kérj tőlünk ingyenes árajánlatot, hamarosan elküldjük a részleteket.

Side note: amennyiben most kezdenél bele a WordPress Weboldal Készítésbe és van pár dolog, ami nem teljesen tiszta, javasoljuk, hogy olvasd el az alapozó WordPress-es blogcikkünk.

Blogposztok, amik még érdekelhetnek

Várj! Még ne lépj ki, csak egy perc az egész.

Könnyen elképzelhető, hogy megtaláltad a céged számára tökéletes kivitelezőt. Kérj ingyenes visszahívást.