Weboldal Karbantartás

Miért fontos a honlapod karbantartása? A válasz egyszerű. Minden, amit ember alkot, az elromolhat, nemigaz? Ennél mondjuk azért összetettebb.

Mire jó a weboldalad karbantartása?

A WordPress oldalaknak számos előnye van, azonban ezekből az előnyökből származik egy igencsak kockázatos hátrány is. Azt bizányára nem is kell mondanom, hogy a WordPress, mint platform nagyon népszerű weboldalkészítés témakörben. Rengeteg külsős cég fejleszt bővítményt/sablont ehhez a keretrendszerhez, amiben akár a hackerek valamilyen céllal “lyukat ütöttek a pajzson”. Ezzel egészen addig nincs is nagyobb probléma, amíg a fejlesztő/maga a WordPress reagál erre a biztonsági résre (ezt egyébként különböző frissítések formájában teszi), így az a kiskapu már nem tartogat veszélyt a tulajdonosára.

Engedd meg, hogy ennél közérthetőbben elmagyarázzam.

Adott egy vár. Ezt a várat ellenséges haderők folyamatosan ostrolomlják, azonban ez a fajta támadás nem bizonyul komolynak, mivel van egy csapat, akik folyamatosan újraépítik a várfalat. A probléma ott következik be, ha ez a brigád elmegy hosszabb időre, mivel akkor szép lassan még a kisebb támadások is bedönthetik a várat.

Összegezve

1. Felhasználói élmény

Kifejezetten fontos a felhasználói élmény abban az esetben, ha egy potenciálisérdeklődő tartózkodik a honlapodon.

2. Elővigyázatosság

Nem tűzoltásra van szükség. Mindenre igaz, hogy a problémát megelőzni mindig olcsóbb, mint megoldani.

3. Biztonság

Az oldalad szerinted biztonsági szempontból védett a nem kívánatos támodaások ellen? Amennyiben nem tudod egyből a választ, keress bátran.

Kinek ajánlott a karbantartás?

Akiknek már van honlapja

Saját magadnak készítetted vagy megromlott a kapcsolatod a kivitelezővel. Mindkét esetben kiemelten fontos, hogy a weboldalad megfelelően karban legyen tartva. Hiszen mi az értelme egy weboldalnak, mint marketingeszköz, ha nem működik megfelelően?

Akinek még nincs weboldala

Szeretnél weboldalt? Még szép! Nem csoda, hisz megváltoztak a vásárlási szokások, az új vásárlók/ügyfelek zöme online érkezik, ebből senki sem szeretne kimaradni. 

A közös munka menete

Meguntad, hogy a weboldalad, aminek stabilan kellene működnie többször is cserbenhagy? Ez persze elkerülhető lenne, de cégvezetőként sokkal fontosabb dolgokkal kell foglalkoznod. Valamit tenni kell ettől függetlenül, mivel a honlapod, mint marketingeszköz elveszíti a célját, ha nem tud pénzt termelni akár akkor is, amikor Te alszol. Rádöbbensz Te is, hogy hosszútávon több pénzt vesz ki a céged zsebéből az, hogy Te foltozgatod, több-kevesebb sikerrel.

Jelenleg itt vagy

Megkeresés

Tájékozódsz a lehetőségeidről és megtalálod a szimpatikus kivitelezőt erre a feladatra. Valószínüleg Facebook vagy Google hirdetés alapján kerültél erre az oldalra is.

Weblap átvizsgálás

Jelentkezel egy alapszintű weboldal átvizsgálásra, ahol a bővítmények, illetve a tárhely van alaposabban átnézve

Szerződéskötés

Mivel hosszútávú együttműködésről van szó, fontosnak tartom, hogy a szolgáltatás részletei szerződésbe legyenek összefoglalva. Ez mindkét fél számára ugyanúgy előnyös.

Ez a cél

Zökkenőmentes működés

Ezen a ponton már nem kell aggódnod, hogy működik-e az oldalad vagy sem. Te foglalkozhatsz azzal, amihez igazán értesz. A cégeddel.

Árazás

Profi csomag

 

Úgy érzed, a többi csomag számodra nem elég?

Semmi probléma, kérj egyedi ajánlatot!

Haladó csomag

30.000Ft/hó

Mit tartalmaz?

 Rendszeres frissítések
(WordPress, Bővítmények, PHP, stb.)
 Biztonsági mentés
(Havi minimum 4 db)
 Alapszintű módosítások
 Folyamatos szakszerű átvizsgálás
 7/24 technikai support
(max 4-5 óra válaszidővel)

Belépő csomag

20.000Ft/hó

Mit tartalmaz?

 Havi 1 frissítés
(WordPress, Bővítmények, PHP, stb.)
 Biztonsági mentés
(Havi 1 db)
 Folyamatos szakszerű átvizsgálás
  Technikai support
(max 1 napos válaszidővel)

Jó jó, de ki vagyok Én?

Ki is vagyok én?

Roska Máté vagyok, körülbelül 3 éve készítek weboldalakat, webáruházakat. 👨‍💻

RM Webstudio alapító

Szoftverfejlesztőnek tanultam, azonban számomra mindig a weboldalak jelentették a prioritást. Mára pedig weboldalt/webáruházat készítek el ügyfeleknek, amikből ők pénzt kereshetnek. 💰

Kiemelkedő partnerekkel dolgozom együtt

A teljes körű kiszolgálás érdekében rendelkezem a saját területükön kiemelkedő szakemberekkel. Legyen szó grafikusról, online marketingesről, szövegíróról és még sorolhatnám. Ez megkönnyíti a Te helyzeted, mivel a hosszas keresgélést, hogy a tökéletes kivitelezőt megtaláld, Én már megtettem.

weboldal_webaruhaz_keszites_rmwebstudio

Ügyfélvélemények

Összeszedtem pár sort azoktól, akikkel már dolgoztam együtt. ✍️

“A gondolkodás nélküli vélemény a legőszintébb.”

Varga Dániel

Gyors, kreatív! Minden elképzelésre talál megoldást! Gyakorlatilag az első telefonbeszélgetésünk után 10 nappal már kész is volt az új weboldalam! Nagyon szépen köszönöm a közös munkát!

Egy megfizethető es modern weboldalt szerettem volna frissen indult vállalkozasomnak és ebben nagyszerű partnert találtam Máté személyében. Megbízható, stabilan működő oldalt kaptam, mely teljesen megfelel az elvárásaimnak. Ügyfeleimnek is nagyon tetszik. Csak ajánlani tudom!

Roska Mátét 2020. tavaszán kérte fel a Civil Zöldítők Egyesülete a frissen alakult szervezet első honlapjának elkészítésére. Alacsony költségvetésű, mégis megnyerő honlapot szerettünk volna. Máté az első megkereséstől kezdve mindig rendelkezésre állt, kreatív ötleteivel segítette a honlap létrejöttét, megkereséseinkre legtöbbször 24 órán belül reagált. Nagyon elégedettek vagyunk az együttműködéssel és tudjuk, hogy ha bármi segítségre lenne szükségünk a jövőben, Mátéra mindig számíthatunk.

Korábbi honlapunk az első perctől nem azt adta, amit vártunk tőle. Ez annak köszönhető, hogy a fejlesztő nem értette a megrendelő igényét. A helyzet az idő múlásával csak romlott. Az oldal egyre kezelhetetlenebbé vált, ezért a változtatás mellett döntöttünk. Ekkor találkoztam Mátéval. Egyből éreztem, megtaláltam azt, akire szükségem van. Amit vártam: letisztult, egyszerű, minimalista design, könnyen áttekinthető szerkezet, néhány egyedi tartalmi elemmel. Máté elsőre megértette, pillanatok alatt elkészítette az alapokat. A tartalmat aztán már közösen töltöttük fel. Bármit kértem, azonnal átlátta a kérdést és percek alatt megoldotta akkor is, ha módosítást kellet végrehajtani, de kisebb működési hibák esetén is. Az ajánlata precíz, pontos és igen kedvező volt, menet közben nem változott. A végrehajtás nem pontosan az én elvárásaim alapján történt, ugyanis sokkal hamarabb készült el a végleges verzió, mint arra számítottam. De ami még ezen kívül is nagyon fontos. Egy végtelenül szimpatikus, kedves fiú, akivel öröm együtt dolgozni. Nyugodt szívvel tudom bárkinek ajánlani, remélem, munkakapcsolatunk hosszú távon fennmarad!

Jelentkezz weboldal átvizsgálásra!

Nem probléma, ha még nincs weboldalad. Segítek abban is!

Megszólítás (Opcionális)

Adatvédelem

Helyszín

Magyarország

Scroll to Top