Olcsó Weboldal Készítés | KÉSZWEBLAP Szolgáltatás

Olcsó weboldal készítés 2024-ben? Lehetséges egyáltalán? A hírekből és a médiából az ömlik ránk, hogy mennyivel drágul minden. Épp ezért nehéz elképzelni, hogy így 2,5 évnyi kemény infláció után még létezik olyan, hogy olcsó honlapkészítés. Csak gondolj bele, a személyes költségeid is mennyivel emelkedtek. A weboldal készítő, fejlesztő bizniszt is erősen érintette a drasztikus áremelés. Drágább rezsi, magasabb adózási formák, inflációkövető bérezés az alkalmazottaknak. Röviden nem válasz arra a kérdésre, hogy logikusan létezhet-e olcsó weboldal készítés. Hosszan kifejtve, viszont lehetséges. Erről fog szólni ez a cikk, jó szórakozást hozzá. Fontos: ez a cikk azt az eshetőséget veszi végig, ha szakermberrel szeretnéd a weboldalad elkészíttetni.

Olcsó Weboldal Készítés. Hogy lehetséges?

Mint fentebb már részleteztem, az elszálló költségek mellett nagyon nehéz nem drasztikusan árat emelni. Mi az RM Webstudio-nál gyakran tapasztaljuk a konkurensek által erősen lenyomott árakat, amivel már szinte képtelen versenyezni. Gyakran olyan árakat hallunk vissza, ami már 2018-19ben is szinte elképzelhetetlen lett volna. Azt a tényt, illetve a tendenciát, hogy sok cégnek és kezdő vállalkozásnak erősödő szüksége van költségcsökkentett, olcsó weboldal készítésre, nem lehet nem látni. Ezt a célközönséget nem tudtuk kiszolgálni, mivel nem volt olyan termékünk/szolgáltatásunk, amivel az RM Webstudio szokásos áraihoz képest nagyon olcsó weboldal készítés megoldást tudtunk volna biztosítani.

Érdekel ez a KÉSZWEBLAP szolgáltatás

Weboldal Készítés akár 129.000Ft-ért!

Ezen a ponton fontos látni, hogy a weboldal készítés költségei mikből épülnek fel.

Először is, a legegyértelműbb, a humán erőforrás, tehát a munkaórák száma. A második a szakértelem, a harmadik pedig a weboldal készítő vállalkozók, cégek működési költségei (adó, szoftverek, iroda, alkalmazottak, stb.) Persze, ezen kívül szintén vannak tényezők, de az egyszerűség kedvéért most ezzel a hárommal foglalkozzunk.

Így már körvonalazódik, hogy ahhoz, hogy olcsón tudjon valaki weboldalakat, honlapokat készíteni, a három elem valamelyikéből kell elvennie. Tehát vagy kevesebb munkaórát szán rá, vagy nem rendelkezik megfelelő szakértelemmel vagy nincsen/alig van működési költsége.

Ezt így leírva már nehezebben kivitelezhetőnek tűnik az a koncepció, hogy a weboldal készítése mennyire tud olcsó lenni. Ettől függetlenül akkora kereslet van az olcsón elkészíthető weboldalakra, hogy üzletileg nem szabad „az asztalon hagyni ezt a pénzt”. Így már csak arra kellett megoldást találni, hogy hogyan lehet a szolgáltatás árát erősen csökkenteni (tehát a képpesség olcsó weblapok készítésére), anélkül, hogy minőségben lejjebb kelljen adni a szokásos színvonalból. Fontos szempont az is, hogy a korábbi RM Webstudio ügyfelek se érezzék azt, hogy nem kaptak ehhez képest jó ár/érték arányú kiszolgálást. Így vezettük be a KÉSZWEBLAP nevű szolgáltatásunk, amivel lehetőségünk van olcsó weboldalak készítésére, anélkül, hogy a végeredmény minősége drasztikusan romlana, illetve anélkül, hogy egy órára levetített profitunk se csökkenjen drasztikusan. Utóbbi kifejezetten fontos, mivel (ha a szívére teszi a kezét) mindenki a profitért vállalkozik.

Így lehetséges az olcsó weboldal készítés, avagy mi az a KÉSZWEBLAP szolgáltatás?

Röviden egy erősen diszkontált, főleg az induló vállalkozások és cégek számára kialakított szolgáltatás. Célja, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben is ki tudja szolgálni azt a réteget, aki szeretne weboldalt, viszont nem rendelkezik több százezer forinttal rá, de az elvárásai sem túlzóan magasak a végeredménnyel szemben. A szolgáltatás lényege, hogy összegyűjtöttünk 20 magas minőségű előre elkészített sablon weboldalt, ami közül választhatsz. Mivel az oldal már nagyrészt el van készítve, így a tartalmakkal (képekkel, szövegekkel) kell csak feltölteni. Mivel ezek a sablonok gondosan lettek kiválogatva, így a legtöbb magyar mikro, kis és középvállalkozásokat ki tudja szolgálni olcsó weboldallal. Emellett az összes sablon reszponzív, tehát nem kell aggódnod, hogy ez az erősen leárazott olcsó weboldal nem fog jól mutatni különböző készülékeken. Ezeken a sablonokon a szín és a betűtípus is módosítható, így kimondható, hogy valamilyen szinten testre lehet szabni.

Mennyibe kerül így az olcsó weboldal készítés?

Az ár pofátlanul alacsony, ilyen áron az RM Webstudio fennállása alatt sem vállaltunk projekteket. Tehát ez a KÉSZWEBLAP szolgáltatás 129.000Ft. A könnyebb összehasonlítás érdekében; alapvetően egy átlagos funkcionalitású, személyre szabott, egyedi dizájnnal ellátott weboldal készítése nálunk 320-520.000Ft közé esik. Ez utóbbi persze strukturálisan is a cégedre és annak a folyamataira van szabva. Ezt értelemszerűen nélkülözi az olcsó weboldal készítési szolgáltatás, tehát a KÉSZWEBLAP.

Mégis hogy lehetséges az, hogy az RM Webstudio normál árszabásához képest ez harmad/negyed áron van? 

Nos a válasz egyszerű. Ezek előre elkészített sablon weboldalak, amik átadásához nagyságrendekkel kevesebb időre és energiára van szükség. Ez a gyakorlatban az 5-10 munkanap helyett 1-2 munkanap. Így teremtve egy win-win szituációt. Ezen felül ez az olcsó weboldal készítési szolgáltatás nélkülöz számos funkciót, mint pl.: egyedi, cégreszabott megjelenés, szövegírás, eladásoptimalizált felépítés, hírlevél küldő rendszer összekötés, analitikai eszköz beállítások + összekötés (Google Analytics, Facebook Pixel, stb.), blog bejegyzés feltöltési lehetőség, keresőoptimalizálás, profi sebességoptimalizálás és egyéb igények.

Tehát röviden a KÉSZWEBLAP szolgáltatás egy erősen kompromisszumos, olcsó weboldal készítési megoldás, ami elegendő rengeteg frissen induló cég és vállalkozás számára teljesen elegendő. Nem probléma az sem, ha a felsorolt extra funkciók közül szükséged van párra, mivel extraként külön megvásárolható. Az összes funkció hozzáadásával is nagyon kedvező árat kapsz weboldalad elkészítésére.

Érdekel ez a KÉSZWEBLAP szolgáltatás

Weboldal Készítés akár 129.000Ft-ért!

Mennyi idő alatt készül el egy ilyen olcsó honlap?

Egy ilyen olcsó weboldal elkészítése, tehát másnéven az RM Webstudio KÉSZWEBLAP-ja 1-2 munkanap alatt elkészül. Az általunk készített egyedi dizájnolással rendelkező oldalak esetén a munkaórák 60-70%-ban azzal telnek, hogy a megfelelő megjelenést megteremtsük ügyfeleink számára. Ez nehéz feladat, illetve benne van az a rizikó, hogy az ügyfél számára nem tetszik. Ezen kívül az oldal felépítését is a cég egyéni igényeihez igazítjuk, hogy a konverzió a lehető legmagasabb legyen. Ezt a két lépést ez az olcsó weboldal készítő (KÉSZWEBLAP) szolgáltatás nélkülözi. Tehát a személyre/cégreszabott megjelenés és a struktúra is kimarad. Ezzel együtt nyilván a konkurencia felmérés is, hogy mi az ami működik és mi az ami nem. Ettől függetlenül rengeteg induló cég és vállalkozás számára lehet ez egy kiváló és költséghatékony lehetőség. Azon kívül, hogy ez az árazás még csak távolról sem ismeri az infláció fogalmát, még a szokásos 1-2 hét helyett 1-2 munkanap alatt átadásra kerül.

Mi a menete egy ilyen költséghatékony, olcsósított weboldal elkészítésének?

Első körben átkattintasz erre az aloldalra: KÉSZWEBLAP, átnézed az elérhető sablonok közül azt, amelyiket el tudod képzelni céged, vállalkozásod weboldalának. Átgondolod az oldalon található extra feláras szolgáltatások közül, hogy melyiket szeretnéd. Alapvetően, a szövegírás és a karbantartás szokott kelleni, az a bevált recept. Így is bőven 200.000Ft alatt kijön, ami ha megnézzük a piaci trendeket, pofátlanul olcsó megoldás továbbra is.

„De én ismerek olyat, aki ennél olcsóbban is vállal weboldal készítést”

Teljesen tisztában vagyok, hogy ebben a piaci környezetben jelentek meg olyan szolgáltatók, akik munka mellett, számla nélkül átadnak egy valamilyen megoldást, minimális költségekkel. Nem mondom, bele lehet szaladni olyan srácba/lányba, aki tényleg korrekt weboldalt készít Neked, viszont tudnod kell, hogy valaki a felárat kifizeti. Abban az esetben, ha tényleg jó az átadott oldal és olyan, amilyet elképzeltél, akkor azt a felárat Ő fizeti ki. Erre egy idő után rájön és emiatt emel drasztikusat. A másik eshetőség, hogy az átadott oldal minősége vagy átadási ideje nem a megbeszéltek szerint történik. Ez utóbbi sajnos sokkal jellemzőbb. Ha találsz egy kivitelezőt, érdemes megnézni a korábbi munkáit, ha pedig nem érzed magad meggyőzve, kérhetsz egyéb referenciákat is Tőle. Az is opció, hogy a korábbi ügyfeleit felhívod a közös munkával kapcsolatban.

Azt azonban hasznos tudnod, hogy a weblap készítő piac számára egyrészről hasznosak, másrészről pedig kifejezetten kártékonyak. Tehát hasznosak, mert „visszapörgetik” az elégedettlen ügyfeleket, így kvázi újra elkészíttetik az oldaluk. Emelett pedig kifejezetten kártékonyak is, mivel egy-egy ilyen elégedettlen ügyfél bizalmát (újra)elnyerni rengeteg idő.

Létezik olyan, hogy weboldal készítés ingyen?

Olyan, hogy ingyen van bármi, nem létezik, csupán egy illúzió. Valaki kifizeti a termék/szolgáltatás árát. Vannak ingyenesnek hirdetett weboldal készítési alternatívák, mint pl. Webnode. De miképp tudják elérni, hogy ingyenes legyen számodra? Egyszerűen. Reklámokat helyeznek el a weboldaladra, illetve nem biztosítanak lehetőséget saját domain használatára. Amennyiben saját weboldal címed használnád, reklámmentesen, az már bizony havidíjas költség. Ezen kívül vannak más, talán nem annyira egyértelmű ingyenes megoldások is. Ilyen akár pár CMS, tehát tartalomkezelő rendszer, vagy a nulláról összehozott egyedi fejlesztés. A CMS-eknél a legelterjedtebb a WordPress, ami, mint rendszer szintén ingyenes. Ezt viszont valamilyen domain alatt kell tárolnod, illetve szükséges számodra egy tárhely is. Ezek is 20-30.000Ft-os éves költségek, viszont ebben az esetben magad készíted el a teljes weboldalt. Írtam róla egy hosszabb cikket, mire lesz pontosan szükséged hozzá.

Blogposztok, amik még érdekelhetnek

Várj! Még ne lépj ki, csak egy perc az egész.

Könnyen elképzelhető, hogy megtaláltad a céged számára tökéletes kivitelezőt. Kérj ingyenes visszahívást.