Céges Weboldal Készítés Infók és Árak 2024-ben

A céges weboldal elkészítése az online arculatod alapja, amely bemutatja a vállalkozásodat a potenciális ügyfeleknek és partnereknek. Egy jól megtervezett és működő weboldal növelheti az ismertségedet, bizalmat építhet ki a látogatókkal, és több érdeklődőt és vevőt vonzhat be.

A céges weboldal készítés menete:

 • Kiválasztod a megfelelő szakembert vagy céget, akivel együttműködsz a weboldalad elkészítésében. Fontos, hogy olyan partnert válassz, akinek van tapasztalata és referenciája ezen a területen, és megérti az igényeidet és céljaidat.
 • Meghatározod a weboldalad célját és célközönségét. Mi az üzeneted? Mit szeretnél elérni? Kiknek szól a weboldalad? Ezekre a kérdésekre kell választ adnod ahhoz, hogy hatékonyan kommunikálhass online.
 • Tervezed meg a weboldalad szerkezetét és tartalmát. Milyen oldalakból álljon? Milyen információkat közöljön? Milyen stílusban legyen megírva? Hogyan illeszkedjen össze az arculatoddal?
 • Elkészíted vagy elkészítteted a weboldalad design-ját és funkcióit. Milyen színeket, betűtípusokat, képeket használj? Milyen menüt vagy navigációt alkalmazz? Hogyan legyen reszponzív (mobilbarát) a weboldalad? Milyen extra funkciókra van szükséged (pl. űrlapok, hírlevél feliratkozás stb.)?
 • Teszteled és optimalizálod a weboldalad teljesítményét és biztonságát. Hogyan tölt be gyorsan a weboldalad? Hogyan jelenik meg különböző böngészőkben és eszközökön? Hogyan véded meg magad az online támadásoktól?
 • Elindítod vagy frissíted a weboldaladat. Miután minden rendben van technikailag és tartalmilag is, feltöltheted vagy frissítheted a weboldaladat egy megbízható tárhelyszolgáltató segítségével.

Weboldal, Webáruház készítés - 100% garanciával, akár 1 héten belül

Nincs kedved vagy időd foglalkozni Weboldalad elkészítésével? Nem gond, szervezd ki!
Eddig több, mint 80 cég weboldalán, webáruházán dolgozhattunk. Tégy próbára minket Te is!

Céges weboldal készítés árak

A céges weboldal készítés költségei nagyon változóak lehetnek attól függően, attól, hogy milyen méretű és jellemzőjű weboldalt szeretnél. A weboldal készítés árak körülbelül 150.000 Ft és 2.5M Ft között mozognak, míg a webfejlesztés és weboldal karbantartás éves szinten 100.000 Ft és kb. 1-1.5M Ft közötti összegbe kerül. Ezek az árak azonban a weboldal méretétől és jellemzőitől függenek.

A céges weboldal készítés időtartama is változhat attól függően, hogy mennyire bonyolult a projekt, és milyen gyorsan tudsz együttműködni a szakemberrel vagy cégel. Általában egy egyszerűbb weboldal elkészítése 2-4 hét alatt lehetséges, míg egy komplexebb weboldal akár több hónapot is igénybe vehet.

Ha úgy gondolod, hogy magad is el tudod készíteni a céges weboldaladat, akkor megpróbálhatsz használni néhány online eszközt vagy sablont, amelyek segíthetnek neked ebben a folyamatban. Azonban fontos tudnod, hogy ezek az eszközök nem biztosítanak olyan minőséget és professzionalizmust, mint egy szakértő vagy cég által készített weboldal.

Ezenkívül ha magad csinálod a céges weboldaladat, akkor több időt és energiát kell ráfordítanod erre a feladatra, ami elvonhatja a figyelmedet más fontos üzleti tevékenységekről.

Miért fontos cégednek egy saját weboldal?

Egy céges honlap nagyon fontos lehet a vállalkozásod számára, mert több előnnyel is jár. Néhány ilyen előny a következő:

 • Kisebb konkurencia: Ha csak Facebook profilod van, akkor sokkal több versenytárssal kell megküzdened, mint ha saját weboldalad lenne. A weboldaladon jobban ki tudod emelni az egyedi értékajánlatodat és a vevőid igényeire tudsz szabni.
 • A Google és a SEO: Ha saját weboldalad van, akkor sokkal több látogatót tudsz vonzani a Google keresőből, ami növelheti az ismertségedet és az eladásaidat. Ehhez persze fontos, hogy optimalizáld a weboldaladat a keresőmotorok számára (SEO).
 • Teljes szabadság: Ha saját weboldalad van, akkor te döntesz arról, hogy milyen kinézete és tartalma legyen. Nem vagy függő attól, hogy mit enged vagy nem enged egy közösségi oldal. Te választod ki a dizájnt, a színeket, a logót, a képeket és a szövegeket.
 • Hűséges látogatók: Ha saját weboldalad van, akkor könnyebben tudsz kapcsolatot építeni a látogatóiddal és visszacsábítani őket. Például feliratkoztathatod őket egy hírlevélre vagy egy blogra, amivel rendszeresen tájékoztathatod őket az újdonságokról és az akciókról.
 • Részletes információk: Ha saját weboldalad van, akkor sokkal többet tudsz elmondani magadról és a termékeidről vagy szolgáltatásaidról. Nem kell korlátoznod magad néhány mondatra vagy képre. Részletesen bemutathatod az előnyeidet és megválaszolhatod a gyakori kérdéseket.

Ezek csak néhány példa arra, hogy miért érdemes befektetni egy céges honlapba.

Céges weboldal top 10 alapköve:

Egy céges weboldalnak több alapkövetelménynek is meg kell felelnie ahhoz, hogy hatékonyan szolgálja a vállalkozásod céljait. Néhány ilyen alapkövetelmény a következő:

 • Az ügyfeleid számára is érthető céges bemutatkozás: Fontos, hogy az olvasóid tudják, ki vagy és mit kínálsz nekik. Használj egyszerű és világos nyelvezetet és mutasd be az egyedi értékajánlatodat.
 • Személyes benyománst keltő fényképek rólatok: A képek segítenek abban, hogy közelebb hozd magadhoz az ügyfeleidet és bizalmat építs fel velük. Mutasd meg magad és a csapatodat, valamint a munkafolyamatodat vagy a termékeidet.
 • Minőségi tartalom és blog: A tartalom a weboldalad lelke. A tartalommal tudod felkelteni az érdeklődést, informálni az olvasókat, megoldani a problémáikat és rávenni őket az akcióra. A bloggal pedig rendszeresen frissítheted a weboldaladat és növelheted a látogatószámodat.
 • Céges kapcsolati adatok: Nagyon fontos, hogy könnyen megtalálhatóak legyenek az elérhetőségeid a weboldaladon. Adj meg telefonszámot, email címet, címét és nyitvatartási időt. Ha van közösségi oldalad vagy hírleveled is, akkor azt is tedd láthatóvá.
 • Referenciák, korábbi céges munkák: A referenciák segítenek abban, hogy bizonyítsd a szakértelmedet és a minőségedet. Mutass be néhány sikeres projektet vagy elégedett ügyfelet.

Ezek mellett még fontos figyelni arra is, hogy:

 • Pozitív ügyfélvéleményeket gyűjts be és jeleníts meg
 • Letölthető tartalmat kínálj email-címért cserébe
 • Reszponzív weboldalt készíts (mobilbarát)
 • GDPR-nak megfelelő adatvédelmi tájékoztatót adj
 • SEO-val optimalizáld a weboldalad

Legfontosabb aloldalak:

Egy céges weboldalnak több aloldalból is állnia kell ahhoz, hogy átfogóan bemutassa a vállalkozásodat és meggyőzze az ügyfeleidet. Néhány ilyen aloldal a következő:

 • Főoldal: Ez az első oldal, amit a látogatók látnak, ezért fontos, hogy felkeltsd az érdeklődésüket és elvezesd őket a kívánt cselekvésre. A főoldalon mutasd be röviden a cégedet, a termékedet vagy szolgáltatásodat és az egyedi értékajánlatodat. Használj figyelemfelkeltő címet, képet és cselekvésre felhívó gombot.
 • Bemutatkozás: Ez az oldal arra szolgál, hogy megismertesd magad és a csapatodat az olvasókkal. Mesélj el valami érdekeset vagy személyeset magadról vagy a vállalkozásod történetéről. Mutasd meg a fényképeidet és az elérhetőségeidet is.
 • Termékek/Szolgáltatások: Ez az oldal mutatja be részletesen azt, amit kínálsz az ügyfeleidnek. Írd le a terméked vagy szolgáltatásod előnyeit és jellemzőit, használj minőségi képeket vagy videókat és adj árat is. Ha többféle terméked vagy szolgáltatásod van, akkor használj almenüt is.
 • Referenciák/Portfólió: Ez az oldal bizonyítja be a szakértelmedet és a minőségedet. Mutass be néhány sikeres projektet vagy elégedett ügyfelet, akik ajánlanak téged másoknak is. Használj idézeteket, logókat vagy képeket is.

Ezek mellett még fontos létrehozni olyan aloldalakat is, mint:

 • Blog: Egy blog segít abban, hogy rendszeresen frissítsd a weboldalad tartalmát és növeld a látogatószámodat. A blogon írhatsz olyan témákról, amik kapcsolódnak a tevékenységedhez és érdekesek lehetnek az olvasóidnak. A blogon keresztül építhetsz kapcsolatot az ügyfeleiddel és hiteles forrássá válhatsz a szakterületeden.
 • Kapcsolati adatok: Ezen az oldalon adj meg minden olyan információt, amivel felvehetik veled a kapcsolatot az érdeklődők. Adj meg telefonszámot, email címet, címét és nyitvatartási időt. Ha van közösségi oldalad vagy hírleveled is, akkor azt is tedd láthatóvá.
 • Adatvédelmi tájékoztató: Ezen az oldalon tájékoztasd az olvasóidat arról, hogy milyen adatokat gyűjtesz róluk (pl.: név, email cím), milyen célból (pl.: hírlevél küldése), milyen jogi alapon (pl.: hozzájárulás), hogyan kezeled ezeket az adatokat

Céges Weboldal Készítés és a WordPress

A WordPress egy népszerű és költséghatékony megoldás a céges weboldal készítésre. A WordPress előnyei közé tartozik:

 • Egy felhasználóbarát szerkesztő felületet biztosít, amely segít a tartalom frissítésében és kezelésében
 • Reszponzív honlapokat készít, amelyek minden eszközön igényesen jelennek meg
 • Gyorsan elkészíthető és testreszabható a rengeteg sablon és bővítmény segítségével
 • Optimalizált a keresőmotorok számára, ami segít a weboldalad rangsorolásában

Weboldal, Webáruház készítés - 100% garanciával, akár 1 héten belül

Nincs kedved vagy időd foglalkozni Weboldalad elkészítésével? Nem gond, szervezd ki!
Eddig több, mint 80 cég weboldalán, webáruházán dolgozhattunk. Tégy próbára minket Te is!

Ingyenesen elkészíthető céges weboldal. Létezik ilyen?

Igen, léteznek olyan szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik az ingyenes céges weboldal készítést. Ezek általában egyszerűen használható sablonokat és eszközöket kínálnak a weboldalad létrehozásához és szerkesztéséhez. Azonban ezeknek az ingyenes szolgáltatásoknak is lehetnek hátrányai, például:

 • Korlátozott tárhely és sávszélesség
 • Nem saját domain név
 • Reklámok a weboldalon
 • Kevesebb funkció és testreszabhatóság

Ezeket a hátrányokat általában csak fizetős csomagokkal lehet kiküszöbölni. Ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy mennyire fontos számodra a weboldalad minősége és hatékonysága.

Hogyan válassz kivitelezőt céges weboldalad elkészítésére?

A kivitelező választása a céges weboldalad elkészítésére fontos döntés, amely befolyásolhatja a weboldalad minőségét és hatékonyságát. Néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni:

Ezek alapján össze tudod hasonlítani a különböző ajánlatokat és eldöntheted, hogy melyik felel meg leginkább az igényeidnek és a költségvetésednek.

Céges Weboldal Készítés Trendek 2024-ben

A céges weboldal készítés trendjei 2023-ban változatosak és izgalmasak, például:

 • A weboldalak egyre inkább a felhasználói élményre és a konverzióra fókuszálnak
 • A weboldalak egyre inkább reszponzívak és mobilbarátok
 • A weboldalak egyre inkább használják a mesterséges intelligenciát és a chatbotokat
 • A weboldalak egyre inkább alkalmazkodnak a keresőoptimalizálás új szabályaihoz
 • A weboldalak egyre inkább kihasználják a videókat, az animációkat és a 3D-s elemeket

Ezek a trendek segíthetnek abban, hogy a céges weboldalad naprakész, vonzó és hatékony legyen.

céges weboldal készítés_cegesweboldalkeszites_ceges_weboldal_keszites_ceges_wordpress_weboldal_keszites

Céges weboldal látógatóinak növelése

A céges weboldal látogatóinak növelése egy fontos online marketing cél, amelyhez számos eszköz és stratégia létezik. A weboldal készítésének minősége és a látogatói viselkedés elemzése is nagyban befolyásolja a weboldal hatékonyságát. Ezen kívül fontos a weboldal tartalmának és designjának optimalizálása a célközönség igényeihez és érdeklődési köréhez.

Fizetős:

A céges weboldalad látógatószámának növelésére több fizetős lehetőséged is van. Néhány példa a következők:

 • A Facebookon hirdethetsz egy adott URL-címet a webes látogatószám növelését célzó hirdetésekkel, amelyek olyan embereket érnek el, akik a hivatkozásra kattinthatnak
 • A Google Ads segítségével fizethetsz azért, hogy a weboldalad megjelenjen a keresőmotor találati listájának tetején vagy oldalán bizonyos kulcsszavakra
 • A YouTube-on vagy más videómegosztó oldalakon reklámozhatod a weboldaladat videóhirdetésekkel, amelyek felkelthetik a nézők érdeklődését
 • Az influencerekkel vagy bloggerekkel együttműködhetsz, akik bemutathatják vagy ajánlhatják a weboldaladat a követőiknek

Organikus

Közösségi média:

A közösségi média népszerűsítésének tanulása egy hasznos és érdekes téma. A közösségi média segítségével növelheted a weboldalad látogatottságát, építheted a szakmai hírnevedet, kezelheted a válsághelyzeteket és kapcsolatot tarthatsz a célközönségeddel.

A közösségi média népszerűsítéséhez szükséged lesz egy stratégiára, amely meghatározza a céljaidat, a célcsoportodat, a tartalmad típusát és stílusát, az ütemtervedet és az eredmények mérését. Ehhez használhatsz különböző eszközöket is, mint például a SocialPilot, amely segít kezelni több közösségi média platformot egyszerre.

Céges Weboldal és a SEO

A céges weboldal és a keresőoptimalizálás szorosan összefügg, hiszen a weboldalad akkor lehet sikeres, ha a potenciális ügyfeleid megtalálják a keresőkben. A keresőoptimalizálás célja, hogy a weboldalad minél jobb helyezést érjen el a releváns kulcsszavakra, és így több organikus látogatót vonzzon.

A keresőoptimalizálás több tényezőt is magában foglal, például:

 • A weboldal technikai felépítése és sebessége
 • A weboldal tartalmi minősége és frissessége
 • A weboldal mobilbarát és felhasználóbarát dizájnja
 • A weboldal hitelessége és biztonsága
 • A weboldalra mutató külső linkek száma és minősége

Ezeket a tényezőket folyamatosan figyelembe kell venni és optimalizálni a weboldal készítése során és után is.

Weboldal, Webáruház készítés - 100% garanciával, akár 1 héten belül

Nincs kedved vagy időd foglalkozni Weboldalad elkészítésével? Nem gond, szervezd ki!
Eddig több, mint 80 cég weboldalán, webáruházán dolgozhattunk. Tégy próbára minket Te is!

Blogposztok, amik még érdekelhetnek

Várj! Még ne lépj ki, csak egy perc az egész.

Könnyen elképzelhető, hogy megtaláltad a céged számára tökéletes kivitelezőt. Kérj ingyenes visszahívást.